Premis

Novetat Sant Jordi 2023

Fondària és la ferida de l’infinit concretada en quatre incisions: la llum del món, la mort, l’altre i la vida. És un cant a la terra que planteja un món quasi desaparegut, però que amb la veu del poeta crea una nova existència. Com diu Margarita Ballester en l’epíleg «el llibre està escrit amb vigorosos mots, versos ben construïts i una càrrega de saviesa que fa de la lectura una bella estança per gaudir de Menorca i de bona poesia».

Premi de poesia dels XIX Premis Vila de Lloseta 2018 pel llibre Calç morta (El Gall Editor, 2018).
Finalista del Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra 2019, convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana juntament amb l’Agència Catalana de la Joventut i l’Institut Balear de la Joventut.
III Premi Illa de Menorca de Poesia. Poemari: Collita pròpia (Consell Insular de Menorca, Editorial Menorca, Obra Social “La Caixa” i grup Endesa, 2016).
XXIII Premi Illa de Menorca de Narrativa (escriptors menors de 25 anys). Relat: Ara o mai (Consell Insular de Menorca, Editorial Menorca, Obra Social “La Caixa” i grup Endesa, 2016).
II Premi de Poesia de l’Estampa de les Festes de Sant Joan. Poemes: Sort i ventura – Camí de Sant Joan (Ajuntament de Ciutadella, 2015-2016).
Finalista Premis Illa de Menorca de Narrativa. Relat: Olor de sabata (Consell Insular de Menorca, Editorial Menorca, Obra Social “La Caixa” i grup Endesa, 2014).
Finalista Premi de Narrativa Art Jove. Relat: Com dues gotes d’aigua (Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, 2014).

Create a website or blog at WordPress.com

A %d bloguers els agrada això: